Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

YKSITYISET;

hevonen omistaja hoitaja/vuokraaja/liikuttaja
Whirlwind Saara, Ponihaka Tepa 1-2x/viikko
Balu Saara, Ponihaka Lotta 1-2x/viikko
Werbellin Saara, Ponihaka Tepa, Anni
Cora Nonne Nonne

__________________________________  

YKSITYINEN ?

Jos haluat tallilleni yksityisen, sinun tulee kysyä sitä vieraskirjassa. Otan yleensä tallilleni myyntiin poneja ja hevosia, ja niistä onkin moni saanut kodin tallini yksityis puolelta, mutta jos kukaan sivuilla valmiiksi oleva hevonen ei nappaa, voit tuoda omasikin tänne.  Kun olet saanut suostumukseni siihen, että saat tuoda hevosesi tallille, lähetät kuvat ja luonteen sähköpostiin + muut toiveet esim. heppasi sivujen ulkomuodosta, sieltä otan tiedot jne. ja luon sitten ratsullesi sivut viimeistään kahdessa päivässä.

Jos kuitenkaan et ole niin aktiivinen, etkä käy joka viikko hoitamassa (etkä myöskään ilmoita ettet pääse) saat varoituksen, jos sinulle kertyy kolme varoitusta, saat vielä tilaisuuden anoa luottamukseni takaisin, mutta jos sinusta ei kuulu poistan yksityisesi/sinulta hoitajan paikkasi, mutta jos laitat sähköpostisi minulle, lähetän hevosen tiedot sinulle takaisin. 

Täysihoitoon, joka tulee yksityisille hevosille ja tietenkin tuntsareille, kuuluu ruokinta kolmasti päivässä, toiveiden mukaan joko tuorerehua tai kuivaa heinää sekä kaura, ohra tai prix, tarhaus päivittäin klo 7.00-16.00 sekä karsinoiden siivous.

Yksityishevosten ja -ponien omistajilla on myös erinomaiset mahdollisuudet osallistua tallilla pidettäviin valmennuksiin niin koulu- kuin esteratsastuksessakin. Tallilla järjestetään aktiivisesti myös kilpailuita ja tallillamme asuvat hevoset ja ponit käyvät ahkerasti alueen kilpailuissa. 

 

©2019 Ponihaka - suntuubi.com